Mijn naam is Marc Verheyen. Ik ben 56 jaar, getrouwd met Monique en heb 3 kinderen Kiki (25jr), Lars (18jr) en Tess (16jr) Het gezin wordt gecompleteerd met onze Hond Zazu en onze kat Flow. Mijn hobby’s zijn koken, wandelen, lezen, hockey, motor rijden en nog veel meer dingen, die het leven aangenaam maken.
We wonen al ruim 25 jaar in Harmelen en hebben het hier erg naar ons zin.

……..

Ik ben in het dorpsplatform toegetreden om mijn kennis en kunde in te zetten om het Dorpsplatform verder te helpen inhoud te geven en het nog steviger op de kaart te zetten. In mijn rol als contactpersoon PR en communicatie wil ik een breed draagvlak creëren voor onze activiteiten en vooral in contact komen met de belangrijke zaken, die leven in het dorp. Als Dorpsplatform zullen wij specifieke en het algemeen belang rakende wensen, maar ook punten van kritiek op een zo goed mogelijke wijze proberen onder de aandacht van de Gemeente en de politiek te brengen met als doel het welzijn van de inwoners van Harmelen positief te beïnvloeden.

We willen een spreekbuis zijn voor de inwoners van Harmelen, maar ook voor andere belanghebbenden als verenigingen, sportclubs etc. Daarvoor hebben we wel jullie input nodig.

Wil je meer weten of heb je een vraag kom dan naar onze bewoners bijeenkomst op 13 maart? Uitnodigingen volgen, maar noteer de datum vast. Voorts ben ik te bereiken via communicatie@harmelen.nu of op mijn mobiele nummer 06-11621211. Ik hoop snel in contact te komen.

Voor meer informatie zie de pagina Het bestuur, even voorstellen!